Saltdal JFF

Posted by: Suzanne Deckow | Category: Blogg | Comments Off on Poker og jakt

Det er ikke mange til poker og jakt har til felles. Jakt krever at du er utendørs, beveger deg i ulendt terreng og har god fysisk helse. Poker på sin side spilles innendørs og du trenger ikke bevege deg mye. Det disse to aktivitetene derimot har til felles, det er fokus.

Fokus og strategi

Når du er på jakt må du være fokusert. Du må følge med på omgivelsene, legge merke til hvordan vinden blåser og lytte etter tegn som avslører dyret du jakter på. I poker må du også ha fokus. Det er mye som skjer på kort tid, og det er her strategier kommer inn i bildet. Med den rette strategien kan du oppnå en god gevinst. Dette igjen kan brukes til å kjøpe nytt jaktutstyr.

Som jeger og pokerspiller må du ha en form for strategi. Du må vite hva du vil oppnå, og ha en plan for hvordan du skal nå målet. Selvsagt er det ulike strategier for disse aktivitetene, men begge krever en form for mentale forberedelser.

Finn ditt pokerspill

Det kan det være fint å koble ut med noe mindre fysisk etter en dag med jakt. Med pokerspill kan du fortsatt trene hjernen, men samtidig få en pust i bakken. Sjekk denne siden for inspirasjon.