Saltdal JFF

Posted by: Suzanne Deckow | Category: Blogg | Comments Off on Bingo og fiske

Noen ganger kan en fisketur føles litt som bingo. Det er en evig tålmodighetsprøve, og det oppleves helt tilfeldig om du får napp eller ikke.

Bingo på nett

Selv om det ikke er helt innlysende, så har faktisk bingo og fiske en del likhetstrekk. Begge disse aktivitetene kan være sosiale, eller man kan nyte dem på egenhånd. Uansett krever både fiske og bingo en hel del planlegging og strategi for å bli ordentlig vellykket. Er du lei av at fisken ikke biter, kan du sjekke ut online bingo for likevel å få litt spenning på fisketuren.

Bingo bonuser online

Mange aktører på nett tilbyr bingo bonuser online. Både for å beholde rutinerte spillere, og for å tiltrekke seg nye kunder. Slike bonuser kan være svært lukrative, og gir deg ekstra penger å spille for. Imidlertid kommer de gjerne med noen vilkår og bestemmelser som må oppfylles.

Omsetningskrav

Det vanligste vilkåret ved en bingobonus er et såkalt omsetningskrav. Dette innebærer at man må omsette bonusen et bestemt antall ganger før eventuelle gevinster blir tilgjengelig for uttak. Det er også vanlig at det kun er tillatt med én bonus per person. Blir det mye å holde styr på? Få oversikt på bingobonuser.online.