Saltdal JFF

Posted by: Suzanne Deckow | Category: Blogg | Comments Off on På nett i naturen

Noe av det beste med å komme seg ut i naturen og jakte er det å få fri fra hverdagens mas og stress. Vi er omringet av teknologi hver dag, både på jobben og hjemme, og dette kan være både positivt og negativt.Det betyr allikevel ikke at du trenger å koble deg helt av fra sivilisasjonen mens du er der ute. Det kan være fint å være tilgjengelig om det skulle skje noe viktig, dessuten er det veldig fint å ha muligheten til å nå noen om du skulle trenge det. Det skader heller ikke å kunne slå ihjel litt tid om jakten går tregt.

Mobilt bredbånd bygges ut

Tidligere har flere mindre steder i utkanten av landet hatt problemer med tilgang på mobilt bredbånd. Og beveger man seg i tillegg litt vekk fra tettbebyggelsen har det virkelig vært vanskelig å få kontakt. Dette er heldigvis i ferd med å snu, og allerede på kort tid har stadig større deler av Norge fått bedre tilgang på mobilt bredbånd. Dermed blir det lettere for deg å lese litt nyheter, ha litt musikk på øret eller til og med koble av med noen spill på Spinland mens du sitter der ute. Og hvem vet? Om jakten din går dårlig kan du allikevel ende opp med å ha flaks på casinoet og få noen ekstra kroner inn på kontoen.

Fremtiden ser lys ut

Ikke bare vil flere få bedre tilgang på mobilt nett, opplevelsen vil også bli mye raskere. Den raske utbyggingen betyr at vi alle snart kan få nyte 4G fullt ut. De av oss som bor i mindre bygder og tettsteder utgjør en stor del av befolkningen her i Norge. Derfor skulle det også bare mangle at man får det samme tilbudet her som de som bor i storbyene.